Кошик
1072 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 08:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (96) 899-18-55
SV Traffic
Кошик

Пергамент для гриля та копчення SANTOS, ширина 60 см, 45 м. 232340 Код: 011032

3 190 ₴

  • В наявності
  • Код: 232340
Пергамент для гриля та копчення SANTOS, ширина 60 см, 45 м. 232340 Код: 011032В наявності
3 190 ₴
+380 (96) 899-18-55
Вадим
+380 (96) 899-18-55
Вадим
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Папір для грилінгу від SANTOS для хрустких і соковитих страв Запікання та копчення на грилі з використанням паперу для грилінгу широко поширений у США, і зараз це тренд, який ви обов'язково маєте спробувати. Папір для барбекю SANTOS — це щільний папір без покриття, він водовідштовхувальний і непроникний для жиру, але, на відміну від алюмінієвої фольги та пергаментного паперу для випікання, пропускає повітря. Загорнуті в папір для грилінгу SANTOS продукти, приготовані на грилі, будуть неймовірно соковитими, а також мати апетитну скоринку, без пригорання та варіння у власному соку. Повітропроникність дає змогу м'ясному соку випаровуватися, надаючи вашим інгредієнтам чудову хрустку скоринку з типовою димною ноткою — без висихання. Ви можете неабияк скоротити час приготування страв у режимі Low'n'Slow, як-от рвана свинина або реберця, якщо правильно загорнути попередньо копчені делікатеси та покласти їх на гриль. Отже, ви зменшуєте поверхневе випаровування, а внутрішня температура продовжує рости. Такий метод часто використовується для досягнення швидших і водночас найделікатніших результатів у коптильнях і грилях. З папером SANTOS ви також отримаєте хрустку скоринку, яка через ефект пропарювання не виходить в алюмінієвій фользі або папері для випікання. М'ясо залишається дивовижно соковитим і не пересихає. Папір чудово підходить не тільки для рецептів м'яса з тривалим часом приготування, але й для овочів і риби, які також приготуються, не підгоряючи. Завдяки своїй щільній текстурі папір дуже міцний і не рветься навіть під час тривалого приготування на грилі. Використовувати папір для грилінгу SANTOS дуже просто. Їжа, приготована на грилі, складається у два шари паперу — залежно від того, сира вона або попередньо приготована. На дні має утворитися заглиблення, щоб рідина не витікала. Завдяки ширині паперу в 60 см ви також можете легко упакувати дуже великі шматки м'яса або риби. За потреби можна глазурувати продукти перед постановкою в гриль для готування на непрямому жарі. Після закінчення часу приготування пора розпаковувати й дивуватися соковитому результату — чудовий ефект для брискету, реберців і птиці! Переваги паперу SANTOS: • Запобігає смаженню їжі від пересихання • Для ніжного, соковитого м'яса з хрусткою скоринкою • Повністю харчова та безпечна • Без покриття, барвників і просочення • Без штучних добавок та алюмінію • Пропускає повітря • Непроникна для жиру • Водовідштовхувальна • Універсальна альтернатива алюмінієвій фользі • Ідеально підходить для методу Low`n'Slow з тривалим терміном приготування • Підходить для використання в духовці • Ідеально підходить для правильного зберігання м'яса, ковбаси, риби, сиру та інших продуктів Совет: папір SANTOS Butcher Paper також ідеально підходить для зберігання м'яса в холодильнику. Зберігання м'яса в закритих контейнерах, харчовій плівці й алюмінієвій фользі створює небезпечне середовище, у якому м'ясо швидко псується. М'ясо, загорнуте в Butcher Paper SANTOS, не лежить у своєму соку, може дихати й захищене від небезпечних бактерій. Просто оберніть м'ясо в папір SANTOS і покладіть у холодильник. Технічні характеристики: • Матеріал: 100% папір, підходить для харчових продуктів • Ширина рулону: 60 см • Загальна довжина: 45 м • Загальна площа: 27 м2 • Термостійкість до 220 °C
Характеристики
Основні
ВиробникSantos
Користувацькі характеристики
ТипКухонний інвентар
Інформація для замовлення
  • Ціна: 3 190 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner